World of Warcraft Blog

World of Warcraft Blog

Hunter

2012. február 15. - Kirgeth

(Forrás: ArenaJunkies - Cataclysm Hunter PvP Beginners Guide)

Tartalomjegyzék

1. Talent-ek, Glyph-ek
2. Felszerelés, Gem-ek, Enchant-ok, Stat sorrend
3. Pet-ek

1. Talent-ek, Glyph-ek

Beast Mastery
Ez a talent-fa az pet és a Hunter sebzése közötti egyensúlyon alapszik. Bizonyos pet skillek-hez csak ez a talent-fa ad hozzáférést. Ezen különleges képességek között van a Ancient Hysteria (Bloodlust) és a Spirit Mend (gyógyítás 28 sec-es cd-vel)

Beast Mastery talentezésben nincs túl nagy szabadságunk. Az alap talent ez: 31/7/0. A megmaradt 3 pontot oda rakhatod, ahová szeretnéd. Sokan a +10% stamina-t választják, mások pedig a 3% hastet.

Glyph-ek

 

Marksmanship
Ez a talentezés a kontrollon alapszik. Túlélő és mozgékony a Redinessnek köszönhetően, ráadásul ez a talent adja a Silencing Shot-ot. Sokan a marksman-t tartják emiatt az "igazi" pvp-s talentnek, viszont ez a build erősen függ a felszerelésedtől. Low gearben nem túl hatékony.

Az alap talent így néz ki: 0/31/0.
Crowd Control (CC) build: 0/31/10.
Túlélő build: 7/31/3

Glyph-ek

 

Survival
A survival hunter legfontosabb jellemzője, hogy a támadásai majdnem teljesen elemental sebzést okoznak. Ez hasznos a nagy armorral rendelkezők ellen. A survival 'burst'-ja a 'Lock and Load' talentből ered, ami ha bejön, a következő 2 Explosive Shot-ot vagy Arcane Shot-ot ingyen lőheted el, és nem aktiválja a cooldownt.

Az alap talentezés így néz ki: 7/3/31

Itt eltér a véleményem a szerzővel, mert ő azt írja, hogy a Black Arrow nem túl hasznos skill, mert sok focus-ba kerül, dispellezhető és hosszú a cd-je, ráadásul még kicsi a burst damage-ja is. Nos biztos igaza van.

Egy másik talentezés, jobban rágyúr crit chance-ra, és a deterrance-nak ad 50% esélyt arra, hogy visszaverje a casterre a spelleket. 7/3/31

Soddarával én saját talentet használok, Black Arrow-val együtt. Így néz ki: 7/3/31

Glyph-ek


2. Felszerelés, Gem-ek, Enchant-ok, Stat sorrend

Stat sorrend

  • MarksmanHit Rating (5%) > Agility > Crit > Mastery > Haste
  • Survival: Hit Rating (5%) > Agility > Crit = Mastery > Haste
  • Beast Mastery: Hit Rating (5%) > Agility > Mastery > Crit > Haste


Enchant-ok

Gem-ek

3. Pet-ek

A petekről komolyabb információkat a Petotopia oldalon találhatsz. Itt csak néhány pvp-ben is hatékony petre térek ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://woww.blog.hu/api/trackback/id/tr654108077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása