Utolsó kommentek

Wowhead

Feedek

Épp aktuális játék blogja

2012.12.24. 11:52 Kirgeth

Age of Conan

Nos, jó ideje nem írtam ide, és egy jó darabig nem is fogok... jelenleg Age of Conannal kezdtem játszani, és már ott tartok, hogy neki kezdtem a blogolásnak. Egy kis összefoglalót már írtam is, ajánlom figyelmetekbe, mert jó kis játék. :)

Szólj hozzá!

Címkék: wow aoc age of conan

Aktuális - Kirgeth 1v10 in Twin Peaks

2012.02.15. 14:02 Kirgeth

WoWScrnShot_021512_135852_1329310843.jpg_1600x838

 

Nos mit mondjak... 10v1 és egy sh priest, egy mage, egy rugó és egy druid jött nekem... Nem egyszerre 2esével... 5 percig tartott a BG szerintem egész jó voltam, a rugót megöltem :D

 

Szólj hozzá!

Élet a Wotlk után

2012.02.15. 12:52 Kirgeth

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy Kirgeth, aki miután megtudta, hogy eredetin 20. szintig ingyenes a játék, fogta magát és gondolta kipróbálja. Így is tett, nagyon élvezte a játékot, tetszett neki a jópofa questek (kedvenc: undead-eknál a Silvanas questline), már-már azon gondolkozott, hogy előfizet, és eredetin fog játszani. Aztán utána nézett az áraknak, és elment tőle a kedve. :D

Sokan mondják, hogy Cataclysm így rossz úgy unbalance, hogy a Blizzard elrontotta vele a játékot. Legalábbis én sok ilyen hallok és nem értem. Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Sok érdekes újdonság van benne. Először érkeztem Orgrimmarba teljesen ledöbbentem, nagyon eltalálták a feelingjét.

Milyen lehetősége van annak, aki szeretné kipróbálni a catát, de nem akar / tud fizetni? Nos a szokásos: tört szerver. Én kettőt próbáltam ki, az egyik a (ez itt a reklám helye :P) WowFreakz, a másik pedig a MonsterWow. Mind a kettőben vannak bugok, de már rég rezisztens vagyok az ilyesmire :P, jelenleg az utóbbin játszom, a Federation realmen. A szerver 12x-es, és van "Vote Shop"-ja, ahol glypheket, enchantokat és gemeket lehet venni. Ez bizonyos szempontból jó, másrészről viszont ezeken alapuló gold szerzési lehetőségek drasztikusan csökkennek.

Gyors kitérő, miért is játszok magas rate szerveren. Nos, igazából azért mert jelenleg nincs se kedvem se időm hogy sokat szenvedjek a dologgal. 

Pvp orientált maradtam továbbra is, sőt talán jobban. Pár hete shamannal részt vettem egy raiden BWD-be, és hát a 2. boss után majdnem elaludtam, úgy untam. Azt hiszem a pve-ezni akarok inkább vissza megyek Dungeon and Dragons Online-t játszani :P (tudom ajánlani egyébként)

Node visszatérve a blogra, úgy döntöttem újra írok okosságokat, és hogy ebből az eredetisek is profitálhassanak, nem teljesen kútfőmből húzom ki majd ezeket, hanem különböző angol oldalakat használok forrásként, elsősorban az arenajunkiest.

Szólj hozzá!

Címkék: blog mmorpg wow world of warcfraft pvp cataclysm

Cataclysm

2012.02.14. 23:05 Kirgeth

wowcataclysmlogo_1329257371.jpg_450x338

Nos, megint itt vagyok... Meglepődnék, ha lennének itt még a régi olvasóim közül, hiszen legutóbbi postom jó másfél éve került ki.

Hosszú ideje nem játszottam, most megint visszatértem a jó öreg wow-hoz. Holnap neki kezdek néhány friss infó megírásának, hogy "up to date" legyen a blogom. :)

1 komment

Címkék: wow world of warcfraft cataclysm

Re....

2010.06.26. 11:35 Kirgeth

Üdv újra!

Egy jó blog rendszeresen, naponta frissül izgalmasabbnál izgalmasabb témákkal. Nos az enyém nem jó blog. :)

Régen írtam utoljára, február - március és április eleje wow mentes időszak volt. Nagyjából 2 hónap wow nélkül, de végül csak visszatértem (sajnos vagy szerencsére). Azóta történt pár dolog.

Velbereth-et (warlock) odaadtam öcsémnek, hogy játszon vele, gearelődjön. Én pedig rászántam magam végre, hogy felhúzzak egy mage-t is 80-ra. Hozzájutottam Zygor fejlődő addonjához, nem tudtam megállni, hogy ki ne próbáljam. :)

Összességében azt kell mondanom, hogy 70-ig kiváló. Bár a szerver 2x-es, az addon meg eredetiből indul ki, azt várná az ember hogy kétszer gyorsabban jut fel 80-ra. De nem. Nagyjából 1-2 szinttel jársz előrébb mindig mint az addon.

80-tól viszont feleslegesnek éreztem, jobban jártam ha a saját fejlődési módszeremet követtem: városba be, minden questet fel. Végül a 80. szintet mindössze 4 nap, 9 óra, 55 perc és 21 másodperc alatt értem el. A valóságban kb 2 hetem ment rá. Úgy gondolom, ez egy elég jó idő, főleg mage-val amit én mindig lassan fejlődőnek gondoltam.

Pár napja Kirgeth-et eltávolították a Last Try-ból... Érdekes story, talán majd elmesélem. :) Röviden annyit, hogy egy hülye vita után (konkrétan, hogy Wintergasp vége elött 15 mp-vel lépjek ki raidből, merthogy Naxx van...) össze szólalkoztam az offik-al: hogy ez pve guild és nem pvp, meg hogy a hozzáállásom nem megfelelő... Ehhez azért hozzátenném, hogy amióta "visszatértem" benne vagyok a guildban, elötte az elődjében Tag voltam, itt meg Újonc azóta is. Tény ritkán vagyok fent, de akkor viszont Top3 heal-ben. Nagyjából annyi healing done-val (overheal nélkül) mint a 4., 5.-ik együtt... Mindegy. Felgeareltek legalább, és nem én léptem le. Így senki nem mondhatja hogy hálátlan vagyok. :P

Nem sokára talán saját guildet "alapítok" kicsit értelmesebb mentalítással. De ez még a jövő zenéje.

Szóval akkor üdv újra wow! :)

1 komment

Címkék: wow paladin world of warcfraft leveling guide horde holy pala

Soulshard

2010.02.01. 13:47 Kirgeth

Megléptem Warlockommal is a 80-at. Ennek örömére indítottam egy lockos blogot, mert az jó. :D Igyekszem azt is gyakran frissíteni, és érdemes infókkal ellátni.

soulshard.blog.hu

 

7 komment

WoW-os Blogok

2010.01.29. 10:12 Kirgeth

Nos kezdem úgy érezni hogy látogatott a blogom. Örülök hogy akadnak hozzászólók, és kezd kialakulni valamiféle aktivitás. Az is örömömre szolgál, hogy ketten hírdetik a blogukat kommentekben.

Bár azt azért nem igazán értem, miért nem kértek meg, hogy rakjam ki őket. :) Mindegy megteszem most. És örömmel megteszem később is, ha valaki megkér rá ;)

Kelpo^^ Blog - Másfél hete índult csak a blog, de Lakjow nagyon lelkesen írja blogbejegyzéseit. Az elkövetkező 30 napban a Rouge-t fogja kivesézni. (remélem azért kitér a PvP-re is :))

Gnomercy - Érdemes olvasgatni, van pár gondolatébresztő cikk benne. Bár a "Nem játszom hordással mert..." témájú bejegyzésre annyit tudok mondani: /spit :P

(na azért adok mindkettőjüknek epicet :P)

12 komment

Címkék: blog mmorpg wow world of warcfraft

Retnoob, az Egygombos Kaszt

2010.01.28. 18:01 Kirgeth

Ma mentem edzésre (igen azt is szoktam, nem csak kockulni), és a buszon gondolkoztam (ja... ezt is szoktam néha :P) ennek az eredményét papírra illetve monitorra is vetem mielőtt elfelejtem, ha másért nem hát azért hogy a bejegyzéseket hiányoló olvasóim kapjanak valamit :P és hátha sikerül felborzolnom a kedélyeket :D

Nos jó olvasást kívánok, nem csak paláknak! ;)

2 komment

Címkék: mmorpg wow paladin world of warcfraft

PalaCraft blog

2010.01.24. 11:55 Kirgeth

Új blogot indítottam. Ami csak a paladinról szól. Ezt is fogom folytatni, de oda konkrétan az épp aktuális profilomról fogok írni, most épp a Tankadinról. Jó olvasgatást.

--> PalaCraft <--

2 komment

Első Lv80 Epic

2010.01.19. 09:55 Kirgeth

Nos, hát megvan az első LvL 80-as Epic: Titansteel Shield Wall

Ezen kívül elkezdtük ütni DTK-t. Trollgore, King Dred és The Prophet Tharon'ja már megy. Ma megpróbálkozunk Novos the Summoner-el is.

4 komment

A World of Warcraft Blogról

Ez a blog elsősorban azért jött létre, hogy megkíméljem WoW-os agymenéseimtől a környezetemet

Másrészt pedig Neked szeretnék használható és érdekes információval szolgálni.