World of Warcraft Blog

World of Warcraft Blog

Változások kora

2009. április 15. - Kirgeth

A tavasz a változások hónapja, retalentezés, gear váltás, hasonlók. Egy kis séta a természetben, a meleg napsugarak érzése a bőrömön, s lelkem kreatívabb felét rejtő kapuk feltárulnak, s az alkotásai vágy előtolul!

Igen, olykor ilyen költői is tudok lenni. :) De a jó idő valóban jó hatással van rám, meg is látszik a blogon is. Tartottam egy kis restaurálást a már kopottas oldalon. Már egy jó ideje kijött a Wotlk én meg még mindig a BC-nél tartok.

Na de mostantól nem. Az elkövetkezőkben szelektálni fogok. Eldobálom az aktualitását vesztett írásokat, s igyekszem valami logikus felépítést összehozni az oldalnak. Terveim szerint elsősorban a Paladinról fogok írni, s csak mellékesen a többi kasztról.

Írni fogok a retri paláról, és a tank talentezésről is. Mind a kettőt igyekszem kivesézni mind pvp mint pve terén. Különböző class-okkal szembeni taktikáról is lesz szó. Talán még videót is fogok készíteni. :)

Aki pedig esetleg nem tudja hol játszon, oldalt találhat egy remek szervert. Ott engem is megtalál!

(Ja és nem csak a wow elött ülni! Gyönönyrű az idő!)

A bejegyzés trackback címe:

https://woww.blog.hu/api/trackback/id/tr641066795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása