World of Warcraft Blog

World of Warcraft Blog

Retribution - Create own build

2009. április 20. - Kirgeth


Már tudjuk, mi az ami a retribution ágban egy retri paladinnak kötelező. Most nézzük meg, mire jó a többi talent.

 

Három csoportba osztottam a maradék talenteket, úgy mint PVP, PVE és a vegyes. Ez utóbbi mind PVP-re, mind pedig PVE-re hasznos lehet.

Pursuit of Justice (2/2)

Csökkenti 50%-al (pontonként 25%) a Disarm effectet. És növeli 15%-al (pontonként 8%) a mozgási sebességed (ez semmi mással nem adódik össze)

Én leginkább azért szeretem ezt a talentet, mert gyorsabban futok tőle, gyorsabban elkapom az ellenfelemet.

 

Improved Judgements (2/2)

2 másodperccel (pontonként 1 másodperc) csökkenti a Judgement cooldown-ját.

Hasznos pvp-ben és pve-ben is. Növeli a dps-ed, ha sűrűbben dobálózhatsz.

 

Benediction (5/5)

10%-al (pontonként 2%) csökkenti az instant varázslataid mana költségét.

Hasznos lehet pvp-ben és pve-ben egyaránt. Minden támadó spelled instant, sőt ha bejön az The Art of War (lásd később) akkor a Flash of Light is.

 

Vindication (2/2)

Amikor sebzel valakit esélyed van arra hogy 20%-al (pontonként 10%) csökkentsd az értékeit 15 másodpercre.

Ez is jó tud lenni. Akkor gondolkoztam el hatékonyságán, amikor tankkal pvp-ztem és a masszív 20k hp-m degradálódott 17k-ra. Ettől függetlenül nem szoktam kitalentelni.

 

PVP

Eye for an Eye (2/2)

Minden kritikus találat esetében ami téged ér 20% (pontonként 10%) esélyed van, hogy a téged ért sebzés felét visszasebzed.

Ez a 3.0.9 patch-el új értelmet nyert. Most más sokkal értelmesebb talent. Emlékszem egy holy pala ellen dueleztem, és utéstávon kívülről egyszer csak látom hogy szép sárga betükkel írja az ellenfelemen a sebzést: 7200. Talán jobban meglepődtem mint a másik pala, aki Holy shockot nyomott rám, és többet sebződött mint én. :) HASZNOS! De csak pvp-ben. Pve-ben nincs sok jelentősége.

 

The Art of War (2/2)

10%-al (pontonként 5%) növeli meg a Judgement, a Crusader Strike és a Divine Storm sebzését. Amikor ezekkel a varázslatokkal kiritkus ütést érsz el, a következő Flash of Light-ot instant varázslatként nyomhatod el.

Hasznos tud lenni. Instant 1,5k heal. Sokszor megváltoztathatja a csata kimenetelét. Na meg persze az a többlet sebzés sosem árt. :) Elsősorban pvp, de a sebzés növelés miatt pve-re is jó.

 

Sanctified Wrath (2/2)

50%-al (pontonként 25%) növeli a Hammer of Wrath critical chance-t. 60 másodperccel (pontonként 30 mp) csökkenti az Avenging Wrath cooldown-ját, és amíg az Avenging Wrath aktív a téged ért sebzések 50%-al (pontonként 25%) csökkennek.

Mindenképpen pvp talent. Olyan 70-80%-os eséllyel ütünk kritiket a Hammer of Wrathel, ami jó dolog. Ezzel a talenttel ráadásul az Avenging Wrath "retri bubivá" minősül a sebzésfelfogás miatt.

 

Divine Purpose (2/2)

Csökkenti a chance to hit-et ellened 4%-al (pontonként 2%) valamint a Hand of Freedom 100%-ban (pontonként 50%) leszedi a stun effekteket. (Stun alatt is használható)

Pvp talent. Helyetesítheti a Medalion of the Horde-t vagy az allys megfelelőjét stun ellen. (Nem vagyok nagyon elfogult :P)

 

PVE

Heart of the Crusader (3/3)

Akire rádobod a Judgement-et az ellen minden támadás (akárki támadja is) kritikus esélye 3%-al (pontonként 1%) nő.

Olyan esetekben van értelme, amikor egy célpontot sokan üttök. Tehát raidekben.

Judgements of the Wise (3/3)

A Judgement varázslatod 100%-ban (pontonként 33%) Replenishment effektet aktivál. Ami 10 party vagy raid tagnak megnöveli a manaregenerációját 15 másodpercre, méghozzá a maximum manaregenjük 0,25%-ával.

Te pedig azonnal megkapot az Base Mana-d 25%-át.

Lényegében a saját relatíve kevés manád ellensúlyozására alkalmas. Valamint egy kis többlet manargen a raid többi tagja számára. PVE

Fanaticism (3/3)

18%-al (pontonként 6%) növeli meg az összes Judgement spelled critical chance-át. És 30%-al (pontonként 10%) csökkenti a threath-edet, kivéve ha rajtad van a Righteous Fury.

A threath csökkentés miatt raidekben kötelező!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://woww.blog.hu/api/trackback/id/tr61076127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása