World of Warcraft Blog

World of Warcraft Blog

Retribution - SkeletonTree

2009. április 16. - Kirgeth

Nincs olyan, hogy tuti talentezés. Más talent kell instába, és más pvp-re. Egyik játékos erre, a másik arra esküszik. Nagyon sok lehetőség van. Viszont van pár alapvető talent, amikre minden retri palának érdemes pontot költenie.

SkeletonTree-nek nevezem az olyan talentfát, ahol csak a legfontosabbakra van osztva pont. Valójában a SkeletonTree nem létrehozható, hiszen kevesebb pont van osztva mint amennyi kéne, viszont jó alapot ad. Ez alapján át lehet gondolni mit is akarsz, s kiegészítheted a céljaidnak megfelelően.

Improved Blessing of Might (2/2 pont)
25%-al (1 pont esetén 12%-al) növeli meg a Blessing of Might által adott Attack Power-t.

Conviction (5/5 pont)
5%-al (pontonként 1%) növeli meg a Critical Chance-t minden közelharci támadásodnak, és minden varázslatodnak.

Seal of Command (1/1 pont)
A legnagyobb dps-t hozó seal retri paladinnak. Minden ütésednél esély van arra, hogy sebzel még egyet. Ez a plussz sebzés a fegyvered sebzésének 70%-a, ráadásul holy.
Az ütésenkénti esélyed: 7*weapspeed/60*100 %

Sanctified Seals (3/3 pont)

3%-al (pontonként 1%) növeli meg a Critical Chance-t minden közelharci támadásodnak, és minden vaaázslatodnak.

Crusade (3/3 pont)
3%-al (pontonként 1%) növeli meg minden sebzésedet. Valamit további 3%-al (pontonként 1%) növeli Humanoidok, Démonok, Elementálok és Élőholtak ellen.

Two-Handed Weapon Specialization (3/3 pont)
6%-al (pontonként 2%) növeli meg a kétkezes fegyverekkel okozott sebzésedet.

Sanctified Retribution (1/1 pont)
3%-al növeli meg a sebzésedet azok ellen a célpontok ellen, akire hat a Retribution Aurád.

Vengeance (3/3 pont)
3%-al (pontonként 1%) növeli meg a Fizikai és Holy sebzésedet kritikus ütés utáni 30 másodpercre. Ez a hatás 3x adódhat össze.

Repentance (1/1 pont)
Elkábítja az ellenfeled. Ez a retri paladin 2. stunja, a Seal of Command esetében is stunnak számít. Csak humanoidok, dragonkin-ek, giant-ok, démonok és élőholtak ellen használható.

Swift Retribution (3/3 pont)
3%-al (pontonként 1%) növeli meg a közelharci és távolsági Attack Speed-et, azoknak akikre hat a retribution aura.

Crusader Strike (1/1 pont)
Azonnal támadsz, s támadásod 110%-át sebzi a normálisnak, ráadásul holy-t.

Sheath of Light (3/3 pont)
Az Attack Powered 30%-át (pontonként 10%) megkapod Spell Power-ként. Valamint kritikus gyógyításaid további életerőt regenerál a következő 12 másodperc alatt. Mégpedig a gyógyítás 60%-át (pontonként 20%).

Righteous Vengeance (5/5 pont)
Amikor kritikus sebzés okozol a Divine Storm-al vagy a Judgementeddel. A célpont 8 másodperc alatt elszenvedi az eredeti sebzés 40%-át (pontonként 8%) pluszban.

Divine Storm (1/1 pont)
Azonnal támadsz, s támadásod 110%-át sebzi a normálisnak, ráadásul holy-t a körülötted lévő 4 ellenfeledre. A sebzés 25%-ával gyógyítod 3 raid vagy party társadat.

Ez tehát a retri pala alapja. Ezek fontosak, s érdemes tudni melyik mit csinál, és jól át kell gondolni, ha valamelyikről lemondunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://woww.blog.hu/api/trackback/id/tr151068755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása